Side, Antalya

Crystal Admiral Resort

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 4644 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Crystal Admiral Resort ligger lige ved havet og her er der aktiviteter for hele familien. På det 15.000 m2 store område er der et stort poolområde med flere pools, vandrutsjebaner og legepladser. Den private strand ligger blot et stenkast derfra. Gæster kan også benytte sig af fitnesscenter, spaafdeling og natklub på hotelområdet. Børnene kan deltage i børneklubbens aktiviteter.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 50 meter fra nærmeste strand.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 84 km fra Antalya lufthavn.

Værelserne
Her bor du på standardværelse, familieværelse eller i suiter. Standardværelserne består af et værelse og et badeværelse, og familieværelserne består af to værelser og et badeværelse. Suiterne består generelt af to eller tre værelser, samt et badeværelse. Seniorsuiten har desuden egen jacuzzi i badeværelset. Samtlige har aircondition, TV, internet, minibar, telefon og føntørrer.

Mad og drikke
Admiral Restaurant serverer morgenmad, frokost og aftensmad som buffet. De fem á la carte restauranter gør, at du yderligere kan få mexicansk, tyrkisk og italiensk mad på hotelområdet. Der er også 11 barer, hvor du kan bestille iskolde drikkevarer og snacks. Hvis du har en sød tand, må du endelig ikke gå glip af caféen Patisserie, som serverer diverse kager, bagværk og tyrkisk kaffe.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Der er flere swimmingpools, børnebassiner og vandrutsjebaner. Hotellet byder også på vandsport, beachvolley, bordtennis, minigolf, basketball og et fitnesscenter.

Spaafdelingen har tyrkisk bad, aromaterapi, massage, sauna og dampbad. Hotellet har også en natklub med egen DJ, og arrangerer livemusik. For de yngste gæster har hotellet en miniklub (4-12 årige).

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Bagageopbevaring
- Vaskeri og renseri
- Internet
- Parkering
- Aircondition
- Værdiskab
- Frisør
- Room Service
- Souvenirbutik

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.