Lara, Antalya

Titanic Deluxe Lara

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 7303 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Dette luksushotel er inspireret af overdådige krydstogtskibe. Vælger du at bo på Titanic Beach Lara, kan du nyde en eksklusiv ferie på Tyrkiets sydlige kyst. Her venter dig sandstrande, store swimmingpools og fantastiske faciliteter for alle aldre. Hotellet passer godt for både familier og par.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger lige ved stranden.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 15 km fra Antalya lufthavn.

Værelserne
Hotellet består af 586 værelser af forskellige typer. Samtlige har badeværelse, sofa, hårtørrer, TV, telefon, internet, aircondition, minibar, værdiskab, samt te- og kaffefaciliteter.

Mad og drikke
Hotellets hovedrestaurant Parkfora serverer lokale og internationale retter. Her er en terrasse med udsigt over poolen og haverne, samt en børnebuffet. Á la carte restauranterne byder på tyrkisk, italiensk, samt fisk og skaldyr. Hotellet har også en række barer, inklusiv en bowlingbar og en discobar. Du kan tilkøbe All Inclusive.

På á la carte restauranterne skal man booke bord i forvejen.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Her kan du finde en lagunelignende pool, pool med vandrutsjebaner, en olympisk pool samt et børnebassin. For de yngre gæster er der en Tini børneklub (4-12 årige), hvor der arrangeres aktiviteter og lege. For de voksne er der poolunderholdning, strandfester, sport, karaoke og liveshows.

Nyd komplet afslapning i hotellets Befine Spa, hvor der er indendørspools, tyrkisk bad, sauna, dampbad, samt en række behandlinger. Hotellet har også fire fodboldbaner af FIFA standard, fire tennisbaner, og et fitnesscenter.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Internet
- Aircondition
- Veksling af valuta
- Roomservice
- Værdiskab
- Dagligvarebutik
- Vaskeri
- Frisør