Lara, Antalya

Ramada Resort Lara

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 3943 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Dette 5-stjernede hotel er et perfekt valg for familier, på udkig efter et luksuriøst ophold i Lara. Ramada Resort Lara byder på masser af gode faciliteter, såsom en pool, aktivitetsrum, tennisbaner. Her er noget for alle aldre.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 650 meter fra nærmeste strand.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 14 km fra Antalya lufthavn.

Værelserne
Her bor du på værelse eller i suite. Samtlige er komfortable, og byder på aircondition, badeværelse, tv, internet, hårtørrer, samt et værdiskab.

Mad og drikke
Her kan du finde et stort udvalg af restauranter, og kan vælge mellem masser af gastronomiske oplevelser. Der er blandt andet italiensk, BBQ, og buffetmåltider for at nævne et par stykker. Hotellets bar byder på masser af forfriskende drinks, perfekt til en lang dag i solen.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Gæster kan dykke ned i hotellets store pool, eller slap af på en af de mange solstole. Børnene kan nyde godt af børnebassinet, og lege på den store legeplads. Aktivitetsværelset er godt for hele familien, med blandt andet billard, bordtennis med mere. De mere aktive gæster kan tage i fitnesscentret, spille en omgang tennis, for efterfølgende at slappe af i jacuzzien og saunaen. Internet er tilgængeligt.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Aircondition
- Internet
- Hæveautomat
- Cykeludlejning
- Veksling af valuta
- Roomservice
- Værdiskab
- Børnepasningsservice