Belek, Antalya

Gloria Golf Resort

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 3906 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Her kan gæster nyde godt af to store golfbaner, hvoraf den største har intet mindre end 47 huller og strækker sig omkring syv søer. Dette må kunne imponere selv den mest erfarne golfspiller! Desuden er der flere pools, vandrutsjebaner og en biograf på området – altså noget for enhver smag. Sol dig ved poolen, nyd en spabehandling på Thalasso Therapy Centre, eller tag en kort gåtur over broen og kig ud over Acisu-floden.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 800 meter fra nærmeste strand.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 43 km fra Antalya lufthavn.

Værelserne
Samtlige villaer har en stor stue, to soveværelser med tilhørende badeværelser – et med brus og et med badekar. De har desuden alle føntørrer, telefon, TV, Room Service, aircondition, minibar, værdiskab, internet og terrasse.

Mad og drikke
Hovedrestauranten byder på buffet til morgenmad, frokost og aftensmad. Desuden er der en international, en tyrkisk, en italiensk, og en skaldyrsrestaurant. Du kan besøge en af de mange barer (eller alle) hvor du kan få drikkevarer, snacks og bagværk. All Inclusive kan tilkøbes og serveres på Restaurant Anatolia og/eller Restaurant Mozaique.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Hotellet byder på hele to golfbaner, swimmingpools, børnegolfklub og egen biograf. Spaafdelingen har eget fitnesscenter, sauna, massage og tyrkisk bad. Andre aktiviteter: tennis, bordtennis, aerobics, billard og eget diskotek.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Veksling af valuta
- Vaskeri
- Minisupermarked
- Frisørsalon
- Internet

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.