Alanya, Antalya

Vikingen Infinity Resort

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 43 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
På det kæmpestore hotelkompleks Vikingen Infinity Resort er der et stort poolområde med pool, syv vandrutsjebaner, tre børnebassiner, samt en spaafdeling hvor du kan nyde afslappende massage og andre behandlinger. Hotellet har desuden en børneklub, samt en ungdomsklub for teenagere.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger lige ved stranden.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 105 km fra Antalya lufthavn.

Værelserne
Her bor du på standardværelse, familieværelse eller i suite. Samtlige har føntørrer, telefon, minibar, TV og aircondition. Mange af disse har havudsigt.

Mad og drikke
I hotellets hovedrestaurant serveres der morgenmad, frokost og aftensmad i form af buffet. Du kan tilkøbe All Inclusive. Ud over dette, er der flere á la carte restauranter og barer, som serverer snacks og opfriskende drikkevarer.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
I det store poolområde er der tre børnebassiner samt en stor pool med syv vandrutsjebaner. På solterrassen er der også parasoller, solsenge og badehåndklæder. En opvarmet indendørspool, fitnesscenter, sauna, dampbad, tyrkisk bad, tennis, volleyball og bordtennis er desuden alt sammen klar til brug af feriegæster på dette skønne hotel.

På hotellets spa kan du nyde diverse massagebehandlinger, blandt andet balinesisk og thai. Af de mange andre mulige aktiviteter, kan følgende nævnes; spillerum, legeplads, børneklub for de 4-12 årige, og ungdomsklub for de 13-17 årige.

Øvrige tjenester
- Internet
- Parkering
- Vaskeri og renseri
- Værdiskab
- Frisør
- Room Service
- Børnepasningsservice

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.