Alanya, Antalya

Eftalia Splash Resort

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 1762 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
På Eftalia Splash Resort kan du nyde en afslappende eller vild ferie med hele familien, hvad end du er mest til. Der er vandland med vandrutsjebaner, et piratskib og en børneklub med aktiviteter for de mindste i familien. De voksne kan prøve aerobics eller måske nyde en afslappende massage i hotellets spa. Der er flere restauranter og en lobbybar. Ved aftenstid arrangeres der også underholdning for både store og små.

Gæster af hotellet har gratis adgang til den imponerende park Eftalia Island, og alle dens swimmingpools, strande, restauranter, barer, vandrutsjebaner med mere. Enkelte af billederne i galleriet er fra Eftalia Island.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 700 meter fra nærmeste strand.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 107 km fra Antalya lufthavn.

Værelserne
Du kan vælge at bo på standardværelse (28 m2) eller familieværelse (32 eller 50 m2). Samtlige har TV, telefon, aircondition, minibar, føntørrer og altan.

Mad og drikke
I hotellets hovedrestaurant serveres morgenmad, frokost og aftensmad som buffet. Der er også fem á la carte restauranter, som har et udvalg af blandt andet italiensk, tyrkisk og asiatiske retter. I hotellets lobbybar, som er døgnåben, kan du desuden få snacks og diverse drikkevarer.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Hotellet har otte vandrutsjebaner for voksne, og syv for børn. Der er også et vandland med piratskib og fontæner. Af andre aktiviteter kan følgende nævnes; tennis, basketball, dart, beachvolley, bordtennis, fodbold, aerobics, vandpolo og vandgymnastik. Nede ved stranden kan du prøve diverse vandsportsgrene af.

I hotellets spaafdeling er der sauna, jacuzzi, tyrkisk bad, massage og dampbad. De 4-12 årige kan deltage i miniklubbens sjove, daglige aktiviteter. Hotellet har desuden et underholdningsprogram for hele familien, der kan sikre jer lidt kvalitetstid på ferien.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Internet
- Badehåndklæder (mod betaling)
- Lille butik
- Vaskeri
- Parkering
- Værdiskab

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.