Santa Ponsa, Mallorca

TRH Jardin del Mar

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 1608 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
TRH Jardin del Mar er et familieorienteret lejlighedshotel i den nordlige del af Santa Ponsa. Hotellet er pænt beliggende og byder på en smuk havudsigt. Hotellet har en buffetrestaurant og et skønt poolområde, med børnebassin og legeplads for de yngste.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 1 km fra nærmeste strand.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 31 km fra Palma lufthavn.

Værelserne
Gæster bor i lyse lejligheder. Samtlige har lejlighed med badeværelse, tekøkken, telefon, tv, samt altan eller terrasse. Du bor med begrænset eller fuld havudsigt. Tremmesenge kan lånes ved forespørgsel.

Mad og drikke
Hotelområdets buffetrestaurant serverer lokale og internationale retter. Her er også en café og en poolbar, hvor du kan få snacks og diverse drikkevarer. I området omkring hotellet er der desuden flere restauranter og et madmarked.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Hotellet har et herligt poolområde med havudsigt. Her er pool, separat børnebassin, legeplads, solstole og parasoller. Indendørs kan du finde en pool, et fitnesscenter og en sauna. Hvis du er lidt af et konkurrencemenneske, kan du tage en omgang bordtennis eller billard. Stranden byder på forskellige slags vandsport, eller gå på en af de mange barer og restauranter.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Aircondition
- Internet
- Værdiskab
- Vaskeri
- Vareautomat

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.