Santa Ponsa, Mallorca

Iberostar Selection Jardin del Sol Suites - Adults Only

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 3370 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Her har du et godt hotel, som kun er for voksne. Iberostar Jardin del Sol ligger i et smukt område og byder på en billedskøn havudsigt. Der holdes høj standard, og alle værelser har eget boblebad. På hotelområdet kan du nyde god mad og drikke, slappe af i hotellet spa og deltage i holdtræning. Her er et dejligt poolområde, men stranden ligger også blot et kvarters gåtur derfra. Hotellets aldersgrænse er 16+.

Her bor du cirka 2 km fra centrum af Santa Ponsa, med sit udvalg af butikker og restauranter. Mallorcas største by Palma ligger 20 derfra.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 1 km fra nærmeste strand.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 35 km fra Palmas lufthavn.

Værelserne
Gæster bor i store, lyse suiter. Samtlige har aircondition, altan, TV, telefon, internet (mod betaling) og badeværelse med brus og boblebad.

Værelsestyper
Standard Suite: 35 m2 stor med en altan/terrasse på cirka 8 m2
Junior Suite Standard: 40 m2 stor med en altan/terrasse på cirka 8 m2
Suite Prestige: 43 m2 stor med en altan/terrasse på cirka 8 m2. Hertil hører der personlig service, rabat i hotellets spaafdeling og eksklusiv adgang til et poolområde, som deles med de andre Prestige gæster.

Mad og drikke
På hotelområdet er der en buffetrestaurant og en poolbar, sidstnævnte serverer lette måltider, snacks og drikkevarer. Du kan vælge at have morgenmad inkluderet, halvpension eller All Inclusive. Alle hovedmåltider serveres som buffet i hotellets restaurant.

Halvpension: Morgenmads- og aftensmadsbuffet. Drikkevarer indgår ikke ved måltidet.
All Inclusive: Morgenmads-, frokost- og aftensmadsbuffet. Drikkelse indgår både til måltider og mellem måltider.

Snacks serveres dagligt mellem kl. 10.30-24.00 og kan fås i hotellets caféer og barer.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Iberostar Jardin del Sol har et fint poolområde med pool, solstole og en fantastisk udsigt over havet. Der er en spaafdeling, hvor du kan nyde komplet afslapning i boblebadet eller unde dig selv en spabehandling. Hvis du ynder at holde dig aktiv på ferien, er der et fitnesscenter samt mulighed for at deltage i holdtræning såsom yoga, aerobics og vandgymnastik.

Hotellet ligger 200 meter fra den hyggelige by Es Castellot. Hvis du vil til et lidt mere livligt område, ligger Santa Ponsa omtrent to km væk, her kan du let komme til med offentlig transport eller på dine egne to ben.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Elevator
- Internet (i fællesområderne)
- Room Service
- Værdiskab
- Vaskeri

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.