Palma Nova, Mallorca

Roc Portonova

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 541 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
På Roc Portonova kan du bo i et roligt område af Palma Nova. Lejlighedshotellet passer perfekt til dig, som leder efter en afslappet ferie, men gerne vil bo nær centrum og aktiviteter. Du bor desuden tæt på stranden. I centrum kan du finde flere restauranter, butikker, barer og natklubber. Hvis du er på jagt efter et vildt natteliv, er det let at rejse til og fra Magaluf. Det tager desuden 20 min med bus til Mallorcas hovedstad Palma.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 100 meter fra nærmeste strand.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 24 km fra Las Palmas lufthavn.

Værelserne
Du kan vælge mellem to- eller treværelseslejligheder, som er af en ældre standard, dog rummelige. Lejlighederne består af separate soveværelser, samt kombineret stue og tekøkken. I lejligheden er der aircondition, tv, telefon, køkkenudstyr, samt altan eller terrasse. De fleste har desuden havudsigt.

Mad og drikke
Hotellet har en morgenmadsrestaurant, hvor du kan vælge fra en varieret buffet. Der er også en poolbar, hvor du kan få snacks, cocktails og drikkevarer. Disse er åbne om sommeren. Der er desuden et stort udbud af restauranter og barer i lokalområdet.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
På hotelområdet er der en solterrasse med parasoller, solstole og en pool. Om vinteren kan du benytte dig af den indendørspool. Hotellet har et aktivitetsrum, og i højsæsonen arrangeres der underholdning i form af lege og spil. Du bor en kort gåtur fra centrum af Palma Nova, og her er et stort udbud af butikker, barer og aktiviteter.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Aircondition
- Værdiskab
- Parkering
- Internet

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.