Magaluf, Mallorca

Melia Calvia Beach

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 1346 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
På Melia Antillas Calvia Beach bor du, som navnet antyder, lige ved den herlige sandstrand i Magaluf. Uanset om du rejser med partner, familie eller venner, så har dette hotel noget for dig. Børnefamilien kan nyde godt af det imponerende poolområde og børnene kan deltage i børneklubbens aktiviteter. Desuden ligger det populære badeland Katmandu kun 400 meter derfra. For dig som vil forkæle dig selv med skønne spabehandlinger, tilbyder YHI SPA blandt andet ayurvedabehandlinger og massage. For dig som kan lide at være aktiv på ferien, er der pilatestimer og flere golfbaner i nærheden.

Alle gæster kan desuden nyde godt af et FUN PASS, hvor der er 25% rabat på alle attraktioner i Katmandu Park og Golf Fantasia. Du skal blot vise nøglekortet i receptionen for at købe din billet. Bemærk venligst at enkelte attraktioner er åbne afhængig af højde, alder og vejr.

Gæster har desuden adgang til vandlandet på søsterhotellet Sol Barbados, hvor der er flere vandrutsjebaner og attraktioner for børn og voksne.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger lige ved stranden.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 28 km fra Palma lufthavn.

Værelserne
Gæster af hotellet bor på lyse værelser med TV, telefon, kaffetragt, elkoger, minibar, internet, føntørrer, badeværelsesartikler, aircondition og møbleret altan eller terrasse (visse med havudsigt). Værelserne rengøres alle ugens dage.

Mad og drikke
På buffetrestauranten Market serveres der internationale retter til morgenmad og frokost. Du kan vælge mellem at sidde indendørs eller udenfor med havudsigt. Her er desuden tre á la carte restauranter med middelhavsinspireret mad. Du kan også bestille drikkevarer i hotellets lobbybar, poolbar eller i caféen.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Hotellet har flere pools, blandt andet en laguneformet pool der ligger lige ved stranden, et børnebassin samt en opvarmet indendørspool. Du kan også slappe af i hotellets solsenge eller benytte dig af parasollerne på solterrassen.

I hotellets spaafdeling tilbydes der blandt andet sauna, massage og ayurvedabehandlinger. Du kan også træne i fitnesscentret eller deltage i blandt andet fitness, pilates og spinning. For de golfinteresserede er der flere golfbaner i nærheden.

For børnene er der en miniklub (8 måneder til 4 år) og en børneklub (5-12 årige). Disse arrangerer sjove aktiviteter som vandleg, filmaften og minidisko.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Internet
- Parkering
- Bagageopbevaring
- Turistinformation
- Veksling af valuta
- Børnepasningsservice
- Vaskeri og renseri
- Aircondition
- Vækningsservice
- Biludlejning
- Room Service

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.