Magaluf, Mallorca

Sol Barbados

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 1547 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Sol Barbados er det perfekte hotel til familieferien. Her har du hele seks pools, og en skøn strand lige derved. Gæster kan nyde aktiviteter såsom spinning, yoga, og livemusik om aftenen. De små kan deltage i miniklubbens aktiviteter, inklusiv det nye Katmandu Adventures program (8-12 årige).

Alle gæster kan desuden nyde godt af et FUN PASS, hvor der er 25% rabat på alle attraktioner i Katmandu Park og Golf Fantasia. Du skal blot vise nøglekortet i receptionen for at købe din billet. Bemærk venligst at enkelte attraktioner er åbne afhængig af højde, alder og vejr.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 150 meter stranden.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 30 km fra Palma lufthavn.

Værelserne
Her bor du på et afslappende dobbeltværelse med ekstra soveplads i sengesofaen. Samtlige værelser har terrasse, internet, aircondition, minikøleskab, værdiskab, satellit tv, samt badeværelse med hårtørrer.

Mad og drikke
Hovedrestauranten serverer buffet morgen, middag og aften. Du kan tilkøbe All Inclusive. Baren og snackbaren byder på masser af drikkevarer og snacks.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Hotellet har en skøn have, seks pools (hvoraf tre er børnebassiner), og en solterrasse med solsenge og parasoller. De små kan deltage i de tre miniklubbers aktiviteter (delt op efter alder).

Øvrige tjenester
- Aircondition
- Internet
- Vaskeri

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.