Magaluf, Mallorca

Hotel Flamboyan Caribe

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 1205 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Lige ved den hvide sandstrand i Magaluf ligger det populære Hotel Flamboyan Caribe. Hotellet ligger i en fornuftig prisklasse for børnefamiler, par eller en gruppe venner som skal på ferie, og gerne vil bo nær strand og centrum. Hotellet har udendørspool og snackbar, hvor du kan bestille herlige smoothies. I deres spaafdeling kan du forkæle dig selv med en herlig massage. For de yngste i familien er der et tilpasset børnesektion i poolen og en legepark.

* En trappe leder jer ned til stranden, hvilket kan være vanskeligt for gæster med nedsat funktion eller bevægelighed.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger lige ved stranden.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 26 km fra Palma lufthavn.

Værelserne
Som gæst på hotellet kan du bo på enkeltværelse (18 m2), dobbeltværelse (24 m2), dobbeltværelse med havudsigt (28 m2) og familieværelse (30 m2). Samtlige værelser har aircondition, internet, badeværelsesartikler, føntørrer, TV og altan. Strygejern og strygebræt kan lånes ved forespørgsel. Værelserne rengøres alle ugens dage.

Mad og drikke
På hotellets restaurant serveres der morgenmad, frokost og aftensmad i form af buffet. Der serveres internationale retter med et par traditionelle specialiteter. Du kan tilkøbe All Inclusive. Én dag om ugen er der gallamiddag. Hotellet har også en strandbar og en snackbar med sandwicher, smoothies og kolde drikke.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Hotellet har en udendørspool, hvoraf en sektion er tilpasset børn. Der er også jacuzzi. På solterrassen kan du finde både parasoller og solstole. Af aktiviteter og faciliteter tilbydes der blandt andet; billard, bordtennis, minigolf, fitnesscenter, samt spaafdeling med hydromassagepool, jacuzzi og massage. For de mindste er der legeplads. Hotellet arrangerer underholdning for hele familien to gange ugentligt (i højsæsonen).

Øvrige tjenester
- Biludlejning
- Internet
- Parkering
- Aircondition
- Værdiskab
- Vækningsservice

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.