Calas De Mallorca, Mallorca

HYB Eurocalas

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 2658 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Club Eurocalas ligger lige ved havet i den afslappede ferieby Calas de Mallorca. Her bor du i et grønt og frodigt område, hvor du kan gå til både strand og centrum. Hotellet har tre pools i tillæg til de flere strande og bugter i nærområdet. Dette hotel er perfekt for børnefamilien – her er et stort udvalg af aktiviteter, og All Inclusive kan tilkøbes.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 400 meter fra nærmeste strand.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 62 km fra Palma lufthavn.

Værelserne
Her bor du i et- eller toværelseslejlighed. Samtlige har aircondition, badeværelse med badekar og brus, TV, telefon, tekøkken, samt altan eller terrasse. Rengøring finder sted dagligt.

Mad og drikke
På hotelområdet er der en restaurant, en bar og en snackbar. Vælger du at tilkøbe All Inclusive er alle måltider, drikkevarer og snacks inkluderet i prisen. Alle hovedmåltider serveres i form af buffet. Ud over hovedmåltiderne serveres der også snacks, drikkevarer og is. Der er desuden en mindre butik på området.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Her er tre pools, børnebassin, samt parasoller og solstole. Hotellet har også en legeplads, tennis, fodboldbane, volley og bordtennis. Personalet arrangerer desuden underholdning, temaaftener og har en børneklub for de yngste.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Internet
- Parkering
- Cykel- og biludlejning
- Turistinformation
- Veksling af valuta
- Vaskeri
- Vareautomat
- Aircondition
- Bagageopbevaring
- Værdiskab
- Madbutik

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.