Alcudia, Mallorca

Iberostar Selection Playa de Muro Village

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 1196 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Hvis du er på udkig efter noget lidt mere eksklusivt passer dette 5-stjernede hotel helt perfekt. Du bor lige ved den smukke Playa de Muro strand, hvor du kan nyde de mange soltimer. Hotellet består af flere bygninger og gennem sommerhalvåret kan man køle sig ned i hotellets udendørspool. Fra september til juni er deres indendørspool også åben. Hotellet har et godt udvalg af restauranter med forskellige temaer, fra burgers til gourmet. Her keder du dig aldrig, medmindre det er det du gerne vil. Du kan deltage i masser af sportsaktiviteter som for eksempel tennis, organiserede aktiviteter og slappe af med en herlig massage. For børnene er der en børneklub og flere legepladser.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger lige ved stranden.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 60 km fra Palma lufthavn.

Værelserne
Her bor gæster på fine, moderne værelser med aircondition (juni-september), altan/terrasse, TV, værdiskab, minibar samt te- og kaffefaciliteter. Familieværelserne består af et soveværelse med to enkeltsenge som er sat sammen, samt en stue med to sovesofaer.

Mad og drikke
Hotellet har flere restauranter – en som serverer gourmet, en ved stranden som serverer burgers, samt en som serverer buffet. Gæster kan også spise á la carte på søsterhotellets restaurant, denne er åben i højsæsonen.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Du kan slappe af i den store pool alt imens børnene lege i børnebassinet. Hoteller har også en indendørspool og en jacuzzi (september-juni). For de yngste er der en international børneklub, og en klub for ældre børn (8-12 årige samt 13-17 årige). Der er desuden legeområder, fitnesscenter, tennisbane og en spaafdeling. Hotellets personale arrangerer forskellige aktiviteter og turneringer. Hver aften, fra maj til september, er der underholdning for hele familien.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Internet
- Bagageopbevaring
- Veksling af valuta
- Vaskeri
- Biludlejning

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.