Alcudia, Mallorca

Club Mac Alcudia (Our rating)

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 6521 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Club Mac ligger i den børnevenlige ferieby Alcudia, og er perfekt til familieferien. I bor med All Inclusive, og der er masser af aktiviteter for store som små. På hotelområdet er der otte pools og et fantastisk vandland.

Komplekset ligger omkring 1,5 km fra Alcudia-stranden mellem to idylliske bugter, så gæster kan beundre de smukke omgivelser og nyde den fantastiske udsigt.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 1,5 km fra nærmeste strand. Gratis strandbus (juni – midt september)

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 62 km fra Palma lufthavn.

Værelserne
Hotellet består af tre bygninger, som alle ligger tæt på både pools og aktiviteter. Du kan vælge standardværelse, premiumværelse eller familieværelse. Samtlige har aircondition, TV, telefon, internet, elkedel, køleskab, hårtørrer samt altan eller terrasse. Familieværelserne har separat soveværelse. Rengøring finder sted dagligt.

Mad og drikke
På hotelområdet findes der flere forskellige restauranter, barer og poolbarer. Her kan du smage mad fra alle verdenshjørner. Der er også vegetariske alternativer, samt en børnemenu.

Her kan du tilvælge All Inclusive. Alle hovedmåltider serveres i form af buffet, og hertil er der lokale drikkevarer som for eksempel vin, øl og læskedrikke. Som All Inclusive gæst kan du nyde buffetretter på hele tre restauranter. Ud over hovedmåltiderne indgår der også drikkevarer, is, snacks og retter såsom burgere og sandwicher i snackbarerne.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Hotellet er det ideelle valg for familier grundet de mange aktiviteter og faciliteter, såsom den fantastiske strand, de otte swimmingpools, og den morsomme børnelandsby. Andre aktiviteter inkluderer minigolf, bordtennis, tennis, volleyball, fodbold, pedalbåde og meget mere. Der er desuden masser af gruppeaktiviteter og underholdningsshows.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Internet
- Aircondition
- Parkering
- Vaskeri
- Cykel- og biludlejning
- Turistinformation
- Hæveautomat
- Bagageopbevaring
- Veksling af valuta
- Madbutik
- Vareautomat
- Souvenirbutik
- Frisørsalon

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.