Alcudia, Mallorca

Bellevue Club

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 9694 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Bellevue Club er et prisvenligt lejlighedshotel med en international atmosfære. Det store hotelkompleks består af flere bygninger med egne pools. Her er der i alt otte pools, store grøntområder og masser af aktiviteter for hele familien. Hotellet ligger fantastisk placeret i gåafstand fra Alcudias lange sandstrand og det lokale centrum.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 800 meter fra nærmeste strand.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 61 km fra Palma lufthavn.

Værelserne
Her bor du i rummelige et- (studio), to-, eller treværelseslejligheder. Samtlige har TV, badekar/brus, samt tekøkken med kogeplader, køleskab, elkoger og brødrister. Der er desuden altan eller terrasse, og rengøring finder sted tre gange om ugen.

Mad og drikke
I en af hotelbygningerne, Pueblo Español, kan du finde en restaurant, et pizzeria, en bar og en café. Enkelte pools har desuden tilhørende poolbar. Vælger du et ophold med All Inclusive, er alle måltider, drikkevarer og snacks inkluderet i opholdsprisen. Hovedmåltiderne serveres som buffet.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Her er flere forskellige poolområder med pools, børnebassiner og solstole. Her er også et stort udvalg af aktiviteter såsom tennis, squash, minigolf, bordtennis, billard, legeplads, børneklub og underholdning ved aftentid (afhængig af vejret). For de golfinteresserede, er der en golfbane cirka 3 km derfra.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Internet
- Parkering
- Cykel- og biludlejning
- Vaskeri
- Hæveautomat
- Værdiskab

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.