Torremolinos, Costa del Sol

Sol Don Pablo

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 3812 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Sol Don Pablo er en del af hotelkomplekset Hotel Don Pedro og Hotel Don Marco. Komplekset ligger ved Bajondillo-stranden, som er den berømte strandpromenade i Torremolinos. Hotellet har en stor pool, en separat børnepool og tilbyder egen børneklub for de yngste gæster. De voksne kan svømme rundt i den opvarmede indendørspool og jacuzzi - perfekt til en pause fra solen.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger på stranden.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 7 km fra Malaga lufthavn.

Værelserne
Hotellet består af 442 værelser som er spredt over ni etager. Alle værelser har bad, to separate senge eller en dobbeltseng, aircondition, telefon, internet, minibar, føntørrer og værdiskab. De fleste værelser har egen terrasse med havudsigt; øvrige værelser har udsigt over poolområdet eller hotellets smukke have.

Mad og drikke
På hotellet serveres der en varieret buffet på ’Cordoba’. Her tilbydes også showcooking. Gæster med halvpension kan vælge at udveksle deres aftensmad med frokost, hvis de ønsker det. På hotellet findes der også en bar som hedder Patio samt poolbar.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Hotellet har en stor pool og en børnepool. I poolområdet er der to brusere, liggestole og parasoller. Desuden findes der også en indendørspool og jacuzzi. Gæster kan også spille bordtennis og andre slags sport, eller måske besøge hotellets fitnesscenter. Hotellets personale arrangerer underholdning hele dagen.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Roomservice
- Frisørsalon
- Internet
- TV rum

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.