Torremolinos, Costa del Sol

AluaSun Costa Park

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 2248 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Det imponerende Roc Costa Park ligger i et smukt område af Torremolinos. Her kan hele familien nyde en afslappende ferie med morsomme aktiviteter i børnebassinet, og afslapning for de voksne.

Hotellets yngste gæster lege på vandlegepladsen i poolområdet (åben i højsæsonen). Du kan deltage i aktiviteter såsom tennis, eller nyde en kølig drink i baren. Der er også minigolfbane og aftenunderholdning for både store og små.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 1.5 km fra nærmeste strand. Gratis strandbus.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 6 km fra Malaga lufthavn.

Værelserne
Hotellet består af 296 værelser og suiter. Du kan blandt andet bo på dobbeltværelse (32 m2) eller i juniorsuite (65 m2). Samtlige værelser er udstyret med aircondition, telefon, TV, føntørrer og de fleste har desuden egen altan eller terrasse. Tremmesenge kan lånes ved forespørgsel.

Mad og drikke
I hotellets restaurant serveres der lokale retter i form af buffet til morgenmad, frokost og aftensmad. Mellem måltiderne kan du og familien også stille sulten med sandwicher, burgere og pizza. I hotellets bar kan du bestille is samt drikkevarer med og uden alkohol.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Hotellet har en solterrasse med parasoller og solsenge. Der er en udendørspool samt et børnebassin med tilhørende vandlegeplads (åben afhængig af sæson og vejr). Badehåndklæder kan lånes mod betaling af et depositum. Der er desuden adgang til tennisbane, minigolfbane og en stor gårdhave.

Her er også et TV-rum til de køligere aftener og et aktivitetsrum med billard og bordtennis. Internet kan tilgås mod betaling. Hotellets underholdningsprogram byder på livemusik og diverse shows om aftenen.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Internet
- Parkering
- Turistinformation
- Veksling af valuta
- Aircondition
- Biludlejning
- Værdiskab
- Frisør

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.