Torremolinos, Costa del Sol

Marconfort Griego Hotel

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 2961 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Marconfort Griego Mar er centralt beliggende i Torremolinos. Hotellet byder på fire barer, to restauranter, en udendørspool og et fitnesscenter. Her kan du deltage i yoga, lære at lave spansk mad eller tage en 20 minutters gåtur til vandlandet Aqualand Water Park.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger cirka 1 km fra nærmeste strand.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 8 km fra Malaga lufthavn.

Værelserne
Her bor du på værelse med aircondition, tv, telefon, internet, hårtørrer, samt altan eller terrasse. Ved ankomst serveres der en flaske mineralvand.

Mad og drikke
I hotellets hovedrestaurant serveres der morgenmad, frokost og aftensmad som buffet. Retterne er middelhavsinspirerede og du kan tilkøbe All Inclusive. I á la carte restauranten serveres der italienske og spanske retter. I snackbaren kan du få lette retter såsom salater, sandwicher og burgers. Her er desuden tre barer og en café.

** Mellem den 15. maj og den 30. september er snackbaren på strandpromenaden åben for gæster med All Inclusive. **

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Hotellet har en solterrasse med parasoller, solstole, en stor pool og et børnebassin. Du kan spille vandpolo, bordtennis, petanque, dart, bowling, og minigolf. Hotellets personale arrangerer aktiviteter såsom vandgymnastik og workshops i for eksempel spansk madlavning. Aftenunderholdningen står på liveshows og optrædener.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Internet
- Bagageopbevaring
- Turistinformation
- Veksling af valuta
- Renseri
- Vareautomat
- Aircondition
- Biludlejning
- Souvenirbutik
- Værdiskab