Torremolinos, Costa del Sol

Ibersol Torremolinos Beach

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 663 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Lige ved den smukke sandstrand Playamar i Torremolinos, ligger det familievenlige Marconfort Costa del Sol. Her kan du nyde dine feriedage i solen på den fine terrasse, tage et dyk i swimmingpoolen eller tage de yngste med til det separate børnebassin. Børnene kan også have det sjovt på legepladsen, alt imens de voksne træner i fitnesscentret eller får en afslappende spabehandling.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger lige ved stranden.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 7 km fra Malaga lufthavn.

Værelserne
Du kan vælge mellem standardværelser, superiorværelser og familieværelser. Samtlige har aircondition, føntørrer, kaffe- og tefaciliteter, telefon, TV, internet og møbleret altan eller terrasse (enkelte har endda havudsigt). Børnesenge kan lånes ved forespørgsel.

Mad og drikke
I hotellets restaurant serveres der morgenmad, frokost og aftensmad i form af en buffet. Du kan vælge mellem en stor variation af varme og kolde retter.

Her er blandt andet et italiensk hjørne med pizza, pastaretter og hjemmelavede desserter. Ved forespørgsel er der allergitilpassede alternativer. I poolbaren og pianobaren kan du også bestille snacks, cocktails og alkoholfrie drikke. Hotellet arrangerer grillaftener ved poolområdet.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Hotellet har to udendørspools og et separat børnebassin. På solterrassen kan du finde solsenge samt parasoller hvis solen bliver for skarp. Om vinteren har gæster ydermere adgang til en opvarmet indendørspool, jacuzzi og sauna.

På hotellets område er der spillerum med spillemaskiner, bordtennis og billard. Hvis du leder efter lidt selvforkælelse, har hotellet et helsecenter hvor der tilbydes massage, manicure og andre behandlinger, samt et fitnesscenter for de aktive. Af andre sjove aktiviteter kan følgende nævnes; minigolf, legeplads for de små, kitesurfing ved den nærliggende strand, underholdningsprogram med daglige aktiviteter for både børn og voksne.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Bil- og cykeludleje
- Internet
- Parkering
- Bagageopbevaring
- Turistinformation
- Veksling af valuta
- Vareautomat
- Aircondition
- Souvenirbutik
- Værdiskab
- Vaskeri

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.