Torremolinos, Costa del Sol

Hotel Palia Las Palomas

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 907 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Med kun 400 meter til en lang række af barer og restauranter, og kun halvt så langt til stranden, er Palia Las Palomas det perfekte feriehotel. Her kan du nyde solrige dage ved poolen, kolde cocktails i pianobaren eller træne i hotellets fitnesscenter. Børnene kan have det sjovt på legepladsen eller deltage i underholdende aktiviteter som hotellet arrangerer.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 200 meter fra nærmeste strand.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 9 km fra Malaga lufthavn.

Værelserne
Hotellet består af 309 værelser fordelt på syv etager. Samtlige har TV, internet og aircondition. De fleste har desuden altan med udsigt over gaden, gårdhaven eller havet.

Mad og drikke
I hotellets restaurant serveres der morgenmad, frokost og aftensmad i form af buffet. All Inclusive kan tilkøbes. Retterne er både lokalt og internationalt inspireret. I hotellets pianobar kan du bestille cocktails og alkoholfrie drikkevarer.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
På hotellets solterrasse er der parasoller og solstole til fri afbenyttelse. Der er også både pool og en jacuzzi. Af andre aktiviteter er der et mindre fitnesscenter, TV-rum, spilrum, basket, badminton, beachvolley, tennis, bowling, dart, billard, bueskydning, legeplads for børn, og et underholdningsprogram med aktiviteter for både store og små.

Øvrige tjenester
- Internet
- Værdiskab
- Parkering

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.