Benalmadena, Costa del Sol

Vistamar Aparthotel

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 1126 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Vistamar Aparthotel ligger blot en kort gåtur fra den lækre sandstrand i Benalmadena. Her bor du på et populært lejlighedshotel, og kan nyde godt af et dejligt poolområde og en minigolfbane. I lejlighederne har du altan og tekøkken.

Hotelrestauranten serverer gode måltider, men du bor også tæt på byens hyggelige havn hvor der er et bredt udvalg af barer og restauranter. For familier er der gode bade- og udflugtsmuligheder. For de yngre vennegrupper, er der et populært natteliv.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 200 meter fra nærmeste strand.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 13 km fra Malaga lufthavn.

Værelserne
Her bor du i lejlighed med TV, telefon, altan/terrasse, samt tekøkken med kogeplader, køleskab, elkoger, brødrister og mikrobølgeovn.

Mad og drikke
Hotellet har egen restaurant som serverer morgenmadsbuffet, samt frokost og aftensmad fra á la carte menu. Til aften kan du også vælge buffet. Her er to barer, hvor du kan få et bredt udvalg af drikkevarer og lette retter. Poolbaren er åben i sommersæsonen.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Hotellet har en solterrasse med parasoller, solstole, pool og børnebassin. Du kan også spille minigolf, alt imens børnene deltager i børneklubbens sjove aktiviteter (juni – september). Der arrangeres livemusik og underholdning flere gange om ugen.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Aircondition
- Bagageopbevaring
- Frisørsalon
- Vareautomat
- Parkering
- Internet
- Cykel- og biludlejning
- Værdiskab
- Vaskeri og renseri

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.