Malgrat De Mar, Costa Brava

Sorra Daurada

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 812 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Et stenkast fra stranden i Malgrat de Mar ligger hotel Sorra Daurada. Her bor gæster på lyse værelser med altan og aircondition. Måltiderne serveres i hotellets buffetrestaurant og på den sydvendte terrasse er der havudsigt, som du kan nyde imens du får en kold drink fra baren eller taget et dyp i poolen. For de yngre gæster er der børnebassin med vandlegeplads og en børneklub som arrangerer sjove aktiviteter.

** Bemærk venligst at vandlegepladsen er åben mellem den 19. maj og den 16. september **

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 50 meter fra nærmeste strand.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 81 km fra Barcelona lufthavn og 34 km fra Girona lufthavn.

Værelserne
Gæster bor på lyse og rummelige værelser som alle har altan med udsigt over hav eller pool. Samtlige har desuden telefon, TV, internet, aircondition og et fuldt udrustet badeværelse med badekar og brus. Køleskab, værdiskab og krybber er tilgængelige mod betaling.

Mad og drikke
I hotellets restaurant serveres der morgenmad, frokost og aftensmad i form af buffet. Der arrangeres også temaaftener. På solterrassen er der en bar som serverer snacks, samt varme og kolde drikke (åben midt juni til slut august).

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Hotellet har en terrasse med pool, børnebassin, solsenge og parasoller. Der er underholdningsprogram for både børn og voksne. De yngste kan deltage i miniklubben som arrangerer daglige aktiviteter. Da det ligger så centralt, er der både aktiviteter og seværdigheder i nærheden.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Internet
- Parkering
- Hæveautomat
- Bagageopbevaring
- Turistinformation
- Veksling af valuta
- Vaskeri
- Vareautomat
- Biludlejning
- Værdiskab
- Room Service

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.