Malgrat De Mar, Costa Brava

Aqua Hotel Silhouette & Spa - Adults Only

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 623 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
På dette voksenhotel kan du nyde en afslappende ferie tæt ved både by og strand. Gæster bor på moderne værelser, eller i suiter, med aircondition og møbleret altan eller terrasse. Hotellets buffetrestaurant serverer en varieret buffet, samt glutenfrie og vegetariske alternativer. Der er et solrigt poolområde og en helseafdeling med fitness og spa. Du kan desuden deltage i holdtræning, og nyde en aften med shows og liveoptrædener.

Dette er et voksenhotel.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 250 meter fra nærmeste strand.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 83 km fra Barcelona lufthavn og 35 km fra Girona lufthavn.

Værelserne
Alle værelser har aircondition, eget badeværelse, fladskærms tv, internet, hårtørrer, telefon, minibar og møbleret altan/terrasse.

Mad og drikke
Hotellets restaurant serverer morgenmad, frokost og aftensmad som buffet. Der er internationale retter og endda glutenfrie og vegetariske alternativer. Madlavningsshows arrangeres også. På Grill La Mimosa, ved poolområdet, og i lobbybaren bydes der på snacks, is og forskellige drikkevarer.

Restauranten kræver et mere formelt antræk, og gæster bedes derfor om ikke at bære kortærmede trøjer under middagen.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Udendørsområdet består af frodige haver, tre swimmingpools, samt solsenge og parasoller. Spaafdelingen er udstyret med et vandområde, fitnessområde, dampbad, sauna, samt en række behandlinger. Internet er tilgængeligt.

Øvrige tjenester
- Voksenhotel
- Døgnåben reception
- Internet
- Aircondition