Lloret De Mar, Costa Brava

Rosamar Garden Resort

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 2560 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Rosamar Garden Resort ligger en kort gåtur fra Lloret-stranden. Her er der et stort udvalg af sjove aktiviteter for hele familien. I det store poolområde finder du intet mindre end tre udendørspools, samt et vandland med vandrutsjebaner for børn og barnlige sjæle. Hotellets buffet har et bredt udvalg, der også tilgodeser de yngste i familien.

Børn kan desuden deltage i hotellets børneklub, som arrangerer magi og minidiskotek seks dage om ugen. Voksne gæster kan spille tennis, træne i fitnesscenter eller bare slappe af i den lækre spaafdeling.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 300 meter fra nærmeste strand.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 93 km fra Barcelona lufthavn og 30 km fra Girona lufthavn.

Værelserne
Du kan vælge mellem at bo på dobbeltværelse eller i toværelseslejlighed. Alle værelser har TV, telefon, føntørrer, køleskab, internet og aircondition. Der er også et tekøkken med kogeplader, grill og madlavningsudstyr. Mikrobølgeovn kan anskaffes ved forespørgsel og værelserne har møbleret terrasse. Der gøres rent dagligt.

Mad og drikke
I hotellets buffetrestaurant serveres der måltider på en daglig basis. Morgenmaden består af pålæg, æg, morgenmadsprodukter, brød og frugt. Til frokost og aftensmad vil du finde både varme og kolde retter, samt en dessertbuffet. Hotellet sørger for, at der ved alle måltider forberedes en børnebuffet. Tre gange om ugen arrangeres der temaaften. Mellem måltiderne kan du få snacks, salater, sandwicher, is og drikkevarer (med og uden alkohol) i hotellets bar.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Hotellet har et udendørsområde på 3000 m2, der blandt andet har tre pools og et vandland med tilhørende vandrutsjebaner. Den populære børneklub arrangerer diverse sjove aktiviteter seks dage om ugen, for børn mellem 4-7 år. Der er også en klub for børn og unge mellem 8-15 år. Hvis de voksne også vil være med, kan hotellet byde på basketball, volleyball, minifodbold, tennis, bordtennis og minigolf. Aktiviteter såsom vandgymnastik arrangeres i poolområdet.

På hotellets wellnesscenter kan du blandt andet finde en opvarmet indendørspool, jacuzzi, sauna, tyrkisk bad og fitnesscenter.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Internet
- Parkering
- Bagageopbevaring
- Badehåndklæder (depositum)
- Turistinformation
- Aircondition
- Værdiskab

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.