Lloret De Mar, Costa Brava

Guitart Central Park Aqua Resort

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 3359 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Guitart Gold Central Park Aqua Resort er et prisvenligt sted at tage på ferie for familier, der gerne vil bo centralt i Lloret de Mar. Du kommer til at bo få minutters gang fra stranden, og i det lokale område kan du finde et godt udvalg af butikker og restauranter. På hotellet finder du et stort poolområde med tre swimmingpools og en separat børnepool. Før sommeren 2018 åbnes der også to nye vandrutsjebaner og et vandland for de mindste.

Guitart Central Park Aqua Resort består af to separate hoteller; Guitart Gold Central Park Aqua Resort (4-stjernet) og Guitart Central Park Aqua Resort (3-stjernet). Hotellerne deler faciliteter.

**Hotellets nye vandrutsjebaner og vandpark vil være åbne fra og med den 19. maj indtil den 16. september. Gæster på hotellets 4-stjernede hotel har gratis adgang. **

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Nærmeste strand ligger 500 meter fra hotellet.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 91 km fra Barcelona lufthavn og 29 km fra Girona lufthavn.

Værelserne
Du kan her vælge mellem et standardværelse, premiumværelse, familieværelse, juniorsuite eller suite. Samtlige har TV, telefon, internet (mod betaling), aircondition, samt altan eller terrasse. I premiumværelserne, juniorsuiterne og suiterne er der desuden føntørrer og minibar/køleskab. Rengøring finder sted alle ugens dage.

Mad og drikke
I hotellets restaurant serveres morgenmad, frokost og aftensmad i form af buffet. Du kan vælge All Inclusive. Der er også flere barer, hvor du kan bestille snacks, is og diverse drikkevarer. Desuden er der flere restauranter og barer i området.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Hotellet har fire udendørs swimmingpools, hvoraf en enkelt er specifikt til de mindre størrelser. Op til sommeren 2018 åbnes der desuden to vandrutsjebaner og et vandland til børnene. Hotellet har også tennisbane, fitness, og en mindre spaafdeling med sauna, massage og spabehandlinger. Af aktiviteter, kan børnene både tage på legeplads og i miniklub.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Internet
- Parkering
- Aircondition
- Værdiskab
- Frisør
- Bagageopbevaring
- Vaskeri
- Børnepasningsservice

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.