Lloret De Mar, Costa Brava

Guitart Central Park Aqua Resort

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 2240 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Guitart Central Park Aqua Resort er et budgetvenligt hotel for familien der ønsker at bo centralt i Lloret de Mar. Du har kun få minutters gang til sandstranden og kan desuden finde en masse butikker og restauranter i området. På hotellet er der et stort poolområde med tre pools og separat børnebassin. To nye vandrutsjebaner og en vandlegeplads åbner desuden før sommer.

Guitart Central Park Aqua Resort består af to forskellige hoteller: Guitart Gold Central Aqua Resort (4-stjernet) og Guitart Central Park Aqua Resort (3-stjernet). Hotellerne har fælles faciliteter.

** Hotellets nye vandrutsjebaner og legeområde vil være åben fra og med den 19. maj til den 16. september. Gæster af det 3-stjernede hotel skal betale 3 Euro pr. person for én dag, 7 Euro pr. person for tre dage eller 10 Euro pr. person for fem dage. Spædbørn under 2 år har gratis indgang. **

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 500 meter fra nærmeste strand.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 91 km fra Barcelona lufthavn og 29 km fra Girona lufthavn.

Værelserne
Her kan du vælge mellem at bo på økonomiværelse eller toværelseslejlighed. Samtlige har TV, telefon, internet (mod betaling), aircondition og altan eller terrasse. Værelserne har parketgulv og lejlighederne har flisebelagt gulv. I lejlighederne er der desuden tekøkken med køleskab, mikrobølgeovn og simpelt køkkenudstyr. Rengøring finder sted alle ugens dage.

Mad og drikke
I hotellets restaurant serveres der morgenmad, frokost og aftensmad i form af buffet. Du kan tilkøbe All Inclusive. Her er også flere barer hvor du kan bestille snacks, is og diverse drikkevarer. I området findes der flere restauranter og barer.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Hotellet har fire swimmingpools, hvoraf et er et børnebassin. Inden sommeren 2018 åbnes der også to vandrutsjebaner og en vandlegeplads. Der er desuden tennisbane, fitnesscenter, spaafdeling (med sauna, massage og spabehandlinger), legepark og miniklub. Sidstnævnte arrangerer aktiviteter for de yngste.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Internet
- Parkering
- Værdiskab
- Bagageopbevaring
- Vaskeri
- Børnepasningsservice

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.