Lloret De Mar, Costa Brava

Garbi Park

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 510 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Garbi Park er et hotel med en skøn beliggenhed lige midt i Lloret de Mar, og kun 350 meter fra stranden. Hotellet et solrigt udendørs poolområde, samt en opvarmet indendørspool (åben efterår/forår). For børnene er der en miniklub på søsterhotellet Gran Garbi, som ligger 150 meter væk. Du kan også besøge det nyåbnede vandland Garbi Mar Water Park.

Alle gæster har gratis adgang til Garbi Mar Water Park og Garbi Aquasplash Waterpark. All Inclusive gælder ikke i vandparken, og alle kunder betaler dermed for egen mad og drikke. Parken er åben 1. juni – 16. september.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 350 meter fra nærmeste strand.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 29 km fra Girona lufthavn og 92 km fra Barcelona lufthavn.

Værelserne
Hotellet består af 248 værelser med TV, telefon, aircondition og altan. Internet er tilgængeligt mod betaling.

Mad og drikke
Hotellets restaurant serverer morgenmad, frokost og aftensmad som buffet. Hotellet har desuden en bar, hvor gæster kan købe diverse kolde drikke og snacks.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Hotellet har en solterrasse med parasoller, solstole og en swimmingpool. Til efterår og forår, er den indendørspool desuden åben. Internet er gratis tilgængeligt i fællesområder. Du kan desuden nyde godt af billard- og bordtennisborde.

På søsterhotellet Gran Garbi, 150 meter derfra, er der en miniklub for de 3-12 årige (slut juni – midt september). Vandlandet Garbi Mar Water Park ligger 400 væk, og byder på flere vandrutsjebaner. Gæster af hotellet har gratis adgang hertil, men har du tilkøbt All Inclusive, gælder dette ikke i vandlandet.

Øvrige tjenester
- Aircondition
- Parkering
- Internet
- Værdiskab

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.