Barcelona, Barcelona

Expo Barcelona

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 3374 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
På Expo Barcelona bor du centralt med blot få minutter til den kendte Mirópark samt Barcelona Sants togstation. Du bor på værelse med aircondition og kan nyde en stor morgenmadsbuffet, der serveres dagligt. Desuden har hotellet en skøn udendørspool på tagterrassen og en bar på 10. etage, hvor du kan få en drink alt imens du nyder den vilde udsigt over byen.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 6 km fra nærmeste strand.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 13 km fra Barcelona lufthavn og 91 km fra Girona lufthavn.

Værelserne
Hotellet består af 423 værelser som alle har altan og internet. Du kan vælge mellem at bo på enkeltværelse (14 m2), standardværelse (25 m2) eller superiorværelse (27 m2). Samtlige har aircondition, TV, føntørrer, badeværelsesartikler og køleskab. I enkeltværelserne er der brus, alt imens de andre værelsestyper har badekar med brus. Rengøring finder sted alle ugens dage.

Mad og drikke
Hotellet serverer en varieret morgenmadsbuffet hver dag, hvor du kan vælge mellem for eksempel hjemmebagt brød, røget laks, quesadillas og diverse slags ost. Hotellet har også to barer hvor snacks, drikkevarer og lette retter serveres. En af barerne ligger på 10. etage og har en fantastisk udsigt over byen.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
På hotellets solrige terrasse er der parasoller og solsenge samt en udendørspool (åben 3. maj – 30. september). Badehåndklæder indgår også.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Internet
- Parkering
- Bagageopbevaring
- Turistinformation
- Veksling af valuta
- Vaskeri
- Aircondition
- Værdiskab
- Room Service (11.00-01.00)
- Badehåndklæder

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.