Barcelona, Barcelona

Atenea Calabria

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 946 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Midt i Barcelona, i den populære bydel Eixample, ligger hotel Atenea Calabria. Her bor du blot fem minutters gang fra undergrundsstationen Plaza Catalunya og kan dermed let komme rundt i byen. Hotellet byder på lyse og moderne værelser med aircondition og altan. Du kan starte dagen med at nyde den store morgenmadsbuffet og efter det, hjælper personalet i receptionen gerne med at planlægge dagsudflugter i området.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 4,5 km fra nærmeste strand.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 14 km fra Barcelona lufthavn og 93 km fra Girona lufthavn.

Værelserne
Hotellet består af 80 lejligheder á 35 m2. Samtlige har aircondition, TV, internet, altan og tekøkken med køleskab, mikrobølgeovn og kaffemaskine.

Mad og drikke
Hotellet byder på en stor morgenmadsbuffet med over 60 forskellige retter, samt hjemmelavet bagværk og kaffe. Takket være den centrale beliggenhed findes der et bredt udvalg af barer, caféer og restauranter i nærheden.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Hotellet har ikke en pool, men undergrundsstationen (et par minutter derfra) fører dig til Barcelonas kendte strande. Der tilbydes ingen aktiviteter, men lokalområdet byder på et stort antal seværdigheder, butikker og underholdning.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Værdiskab
- Bagageopbevaring
- Room Service
- Vaskeri og renseri
- Biludlejning
- Turistinformation
- Internet
- Parkering
- Aircondition

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.