Benidorm, Costa Blanca

Gran Hotel Bali

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 7885 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Gran Hotel Bali er, med sine 168 meter, det højeste hotel i hele Europa. Her bor du på værelse med aircondition og en heftig udsigt over Benidorm. Du kan nyde retter i hotellets buffetrestaurant, tage en svømmetur i poolen eller slappe af med en lækker cocktail fra poolbaren. Under højsæsonen er der underholdning for børn og voksne, i form af blandt andet livemusik og danseoptrædener.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 350 meter fra den nærmeste strand.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 56 km fra Alicante lufthavn.

Værelserne
Her kan du vælge at bo på værelse eller i suite. Samtlige har aircondition, TV, føntørrer og telefon. De fleste værelser har egen altan eller terrasse, internet (mod betaling) og minibar (mod betaling). I suiterne er der desuden DVD afspiller, og endda jacuzzi i enkelte. Rengøring finder sted dagligt.

Mad og drikke
I hotellets restaurant serveres retterne som buffet. Her arrangeres også madlavningsshows. Du kan desuden bestille snacks, cocktails og andre drikkevarer i poolbaren og caféen.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Hotellet har solterrasse med parasoller og solsenge. Du kan også finde flere swimmingpools både for børn og voksne. Hvis buffeten har sat sit spor kan du træne i hotellets fitnesscenter, eller måske bare lade stå til og nyde en behandling på hotellets spa. For børn er der aktivitetsrum med spil, samt et læserum.

Under højsæsonen tilbydes der underholdning både for børn og voksne. Om aftenen stilles der op til livemusik og danseoptrædener, der er endda et diskotek skulle gæster selv ønske at svinge deres partner rundt. Der er flere golfbaner i nærheden.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Internet
- Parkering
- Bagageopbevaring
- Turistinformation
- Veksling af valuta
- Vaskeri og renseri
- Aircondition
- Biludlejning
- Værdiskab
- Room Service

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.