Benidorm, Costa Blanca

Dynastic Hotel

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 3230 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Hotel Dynastic er et populært hotel i Benidorm, med lækre poolområder og spafaciliteter. Du bor blot 600 meter fra Levante-stranden, som giver dig mulighed for at prøve forskellige slags vandsport. Hotellet byder på værelser med aircondition, en buffetrestaurant, samt et fint poolområde med poolbar. Hotellets yngste gæster kan deltage i børneklubbens sjove aktiviteter.

Hotellet accepterer ikke gruppebestillinger, som optager mere end fire værelser, eller grupper på 15 eller flere gæster. Dette gælder også grupper som har lavet separate bestillinger.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 600 meter fra nærmeste strand.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 61 km fra Alicante lufthavn.

Værelserne
Her kan du vælge mellem standardværelser, superiorværelser og superior premiumværelser. Samtlige har aircondition, tv, telefon, internet, minibar, hårtørrer, samt altan eller terrasse. Superior premiumværelser har desuden memoryfoam-madrasser, badeværelsesartikler, badekåber, elkoger og PlayStation (ved forespørgsel).

Mad og drikke
Hotellets buffetrestaurant serverer morgenmad, frokost og aftensmad. Retterne er spanske og internationale, tilberedt på lokale råvarer. Der arrangeres desuden temaaftener, med blandt andet mexicansk og italiensk mad. Du kan tilkøbe All Inclusive. Her er også en loungebar og en poolbar, hvor du kan få snacks, cocktails og andre drikkevarer.

Restauranten kræver et mere formelt antræk, og du bedes derfor venligst lade strandtøjet ligge på værelset.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Hotellet har en stor solterrasse med to pools, et haveområde, solsenge og parasoller. Her er også en legeplads, børneklub (for de 4-12 årige), samt en spaafdeling med sauna, dampbad, indendørspool, jacuzzi og en skønhedssalon.

I loungebaren arrangeres der underholdning og livemusik. Lige i nærheden af hotellet er der desuden mulighed for at spille golf, eller at prøve vindsurfing og dykning.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Aircondition
- Turistinformation
- Internet
- Værdiskab

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.