Albir, Costa Blanca

Albir Garden Resort & Aquagarden

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 2290 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Albir Garden Resort & Aquagarden er et stort familiehotel med mange aktiviteter. Her kan du finde et vandland med flere pools og hele 16 vandrutsjebaner – noget for enhver smag, ung som gammel. Hotellet har flere grønne områder, og godt med sport og aktiviteter for hele familien. Du bor i lejlighed, og kan enten lave dine egne måltider eller forhåndsbestille måltider på hotellet.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 1,4 km fra nærmeste strand.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 62 km fra Alicante lufthavn.

Værelserne
Her bor du i toværelseslejlighed med soveværelse, samt kombineret stue og tekøkken. Samtlige har aircondition, altan, enkeltsenge, sovesofa, TV, køleskab og badeværelse med badekar/brus.

Mad og drikke
Restauranten i hotellets hovedbygning serverer morgenmad, frokost og aftensmad som buffet. Du kan tilkøbe All Inclusive. Hotellet har også en poolbar og en café, hvor du kan få snacks, is og diverse drikkevarer.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Hotellet har et poolområde med tre pools, et børnebassin, solsenge og parasoller. Poolområdet er omringet af grønne plæner, hvor de yngste kan lege. Der er masser af aktiviteter og gode faciliteter såsom tennis, basket, volleyball, fitnesscenter, og legeplads. Her er også et vandland med flere pools og hele 16 vandrutsjebaner - noget for alle aldre!

Børneklubben kører fra 15. juni - 15. september, og her kan børnene kan høre historier ved lejrbålet, grave efter guld som i det Vilde Vesten eller være arkæolog for en dag. For de 7-14 årige arrangeres der desuden workshops i hvordan man bygger og programmerer LEGO robotter.

** Vandlandet er åbent i højsæsonen, fra den 1. april – 31. oktober, og afhængig af vejret. **

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Aircondition
- Internet
- Veksling af valuta
- Bagageopbevaring
- Værdiskab
- Vaskeri