Vilamoura, Costa de Algarve

Dom Pedro Vilamoura Resort

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 883 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Dom Pedro Golf Resort er fremragende beliggende med kun to minutters gang til stranden og 500 meter til Vilamoura Marina. Dette er med garanti den perfekte ferie for golfentusiasten, eftersom gæster får gode priser når de bestiller en tee-tid i Vilamoura. Hotellet er også ideelt til den afslappede familieferie, hvor man bare nyder poolen, stranden og samværet.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 450 meter fra nærmeste strand.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 25 km fra Faro lufthavn.

Værelserne
Værelserne er lyse og komfortable. De er utstyret med føntørrer, telefon, tv, radio, internet, minibar, en dobbeltseng, flisebelagte bad, centralvarme, værdiskab samt altan eller terrasse.

Mad og drikke
Hotellet har tre spisesteder at vælge imellem. Hotellets buffet "White" serverer varieret og velsmagende mad til hovedmåltiderne. Restaurant Oliva er hotellets à la carte restaurant, og hvis du rejser om sommeren, kan du også besøge hotellets grillrestaurant.

En strandbar med liggestole, kun for Dom Pedro gæster, er også tilgængelig i sommersæsonen.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Hotellet tilbyder rabat på reservation af tee-tider på lokale golfbaner, disse kan bookes i hotellets reception. Der er også en gratis bus til mange af golfbanerne i Vilamoura. Hvis golf ikke er din sport, kan du benytte dig af den udendørs pool, børnebassinet, den opvarmede indendørspool, tennisbanen eller spille en omgang volleyball.

For dem der søger en mere stille ferie er der en sauna, massagefaciliteter og spa. For de yngre gæster er der et aktivitetsrum og legeplads. Der er et underholdningsprogram om sommeren.

Øvrige tjenester
- Biludlejning
- Vaskeri
- Internet i fællesområder
- Parkering
- Frisør
- Børnemenu
- Børnestole

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.