St Julians, Malta

Be.HOTEL

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 1390 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Skal du på tur med vennerne? Så har du sikkert brug for et centralt hotel nær byliv og restauranter, som tilfældigvis også ligger tæt ved stranden – vi kan klart anbefale Be.HOTEL! Hotellet blev totalrenoveret i 2015, og ligger i shoppingcentret Bay Street midt i den populære ferieby St. Julian. I har blot en kort gåtur til stranden, men hvis ikke stranden er noget for jer, kan I også springe i swimmingpoolen på hotellets tagterrasse. Og hvor godt lyder en pool med havudsigt?

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 150 meter fra nærmeste strand.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 12 km fra Malta lufthavn.

Værelserne
Du kan vælge mellem dobbeltværelser, superiorværelser, familieværelser, suiter, samt et- og treværelseslejligheder. Samtlige har aircondition, TV, telefon, internet, minikøleskab, badeværelsesartikler, te- og kaffefaciliteter og føntørrer. Visse af værelsestyperne har altan. I suiterne er der desuden kaffemaskine, badekåber, tøfler og strygejern/strygebræt. Lejlighederne har et tekøkken.

Eftersom hotellet ligger centralt i et distrikt med barer og natklubber, kan der i højsæsonen forekomme lyd fra nærliggende barer som kan opfattes som forstyrrende.

Mad og drikke
Hotellet serverer morgenmadsbuffet og har en poolbar, hvor du kan købe snacks og drikkevarer. I shopping centret Bay Street, hvor hotellet ligger, ligger restauranten Fornelli, som serverer italiensk mad. Grundet den gode beliggenhed, er der et stort udvalg af madbutikker og restauranter i nærheden.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
På hotellets tagterrasse er der pool med havudsigt (åben maj – oktober), samt parasoller og solstole. De har også en frisørsalon, hvor du kan bestille forskellige behandlinger. Der er desuden et stort udbud af butikker, underholdning og restauranter i shoppingcentret,

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Værdiskab
- Veksling af valuta
- Frisørsalon
- Vaskeri og renseri
- Internet
- Aircondition
- Vækningsservice
- Børnepasningsservice
- Parkering

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.