Qawra, Malta

Soreda

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 2570 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Hvis du leder efter et centralt hotel i det populære Qawra, så passer Soreda perfekt til dig. Her har du nemlig kun kort vej til centrum hvor du kan finde et bredt udvalg af butikker, barer og restauranter i nærheden. Du kan spendere solfyldte dage på hotellets tagterrasse og bade i swimmingpoolen, eller eventuelt køle ned med en drink. I hotellets fitnesscenter kan du afslutte træningen med en afslappende massage.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 900 meter fra nærmeste strand.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 20 km fra Malta lufthavn.

Værelserne
Gæster på hotellet kan vælge mellem at bo på standardværelser eller i juniorsuiter. Samtlige har aircondition, TV, telefon, te- og kaffefaciliteter, minibar, føntørrer og altan. Værelserne rengøres hver dag.

Mad og drikke
I hotellets restaurant, Bayleaf Restaurant, serveres der morgenmad, frokost og aftensmad som buffet. Retterne er inspireret af middelhavsområdet og lavet med friske, lokale råvarer. Hotellet arrangerer desuden temaaftener med maltesiske retter og danseunderholdning. Du kan tilkøbe All Inclusive. Der er desuden to barer og en Tikibaren (i sommersæsonen).

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Hotellet har to udendørspools, hvoraf den ene ligger på tagterrassen. I områderne omkring de to pools, kan du finde parasoller og solsende. Der er desuden en opvarmet indendørspool, sauna og jacuzzi.

Du kan træne i deres fitnesscenter eller nyde en afslappende massage. Der er også aktivitetsrum og læserum, og internet er tilgængeligt på hele hotellet. Der arrangeres aftenunderholdning i form af livemusik alle ugens dage.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Internet
- Parkering
- Vaskeri
- Værdiskab

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.