Qawra, Malta

Santana

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 274 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Kun fem minutter fra Qawras velkendte strandpromenade ligger hotellet Santana. Her har du blot en kort gåtur til både strand og centrum. Du kan lade dagene gå på tagterrassen, hvor der er en pragtfuld panoramaudsigt over byen, en swimmingpool og en poolbar hvor du kan bestille drikkevarer og snacks. Hotellet har også en lækker hotelhave og et fitness- og velværecenter som tilbyder træningsudstyr og diverse behandlinger.

** Hotellet tager et depositum på 50 Euro pr. værelse ved ankomst. Efter dette er betalt, får gæster poletter der giver adgang til badehåndklæder. De modtager også en fjernbetjening til tv'et og en nøgle til værdiskabet. Depositummet refunderes ved udtjekning så længe de tre ting returneres. **

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 400 meter fra nærmeste strand.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 20 km fra Malta lufthavn.

Værelserne
Du kan vælge at bo på økonomiværelse, standardværelse, komfortværelse, familieværelse, i suite eller executive suite. Samtlige har internet, aircondition, TV, minibar, føntørrer og elkoger. Strygejern og strygebræt kan lånes ved forespørgsel. Alle værelser, ud over økonomiværelserne, har også altan. I suiterne er der desuden et fuldt udstyret tekøkken med mikrobølgeovn. Værelserne rengøres alle ugens dage.

Mad og drikke
I hotellets restaurant serveres der morgenmad, frokost og aftensmad som buffet. Du kan vælge mellem en stor variation af varme og kolde retter med både lokal og international inspireret mad. Der er også alternativer for vegetarer og retter tilpasset allergikere.

Til den søde tand, kan du også få bagværk, is samt varme og kolde drikke i hotellets café. På hotellets tagterrasse er der en poolbar (åben om sommeren) og her kan du bestille lette retter, snacks og drikkevarer.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
På hotellets tagterrasse er der en udendørspool, samt solsenge og parasoller der er til gratis brug for gæster. Hotellet har desuden en flot have med blomster, buske og græsplæne. I hotellets helsecenter kan du hoppe i den indendørspool (opvarmet om vinteren), tage i fitnesscentret, eller få en lækker massage eller en af de mange andre behandlinger.

** Den udendørs pool er lukket om vinteren. Den indendørs er åben og opvarmet. **

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Internet
- Cykeludlejning
- Frisør
- Parkering
- Veksling af valuta
- Aircondition
- Værdiskab
- Room Service

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.