Theologos, Rhodos

Meliton

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 556 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Det familieejede hotel Meliton ligger i den smukke by Tholos, og byder på et hyggeligt ophold for hele familien. På den solrige terrasse kan du tage et dyp i poolen, alt imens børnene leger på legepladsen. Her er sjove aktiviteter for såvel store som små, samt et underholdningsprogram med blandt andet karaokeaftener.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 1,5 km fra nærmeste strand. Strandbus er tilgængelig.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 7 km fra Rhodos lufthavn.

Værelserne
Hotellet består af 50 værelser, fordelt på tre etager. Samtlige værelser har internet, TV, køleskab, føntørrer, aircondition, telefon, samt altan eller terrasse med udsigt over gårdhave eller pool. Tremmesenge er tilgængelige ved forespørgsel.

Mad og drikke
I hotellets restaurant - med udsigt over poolen - serveres der morgenmad, frokost og aftensmad i form af buffet. Du kan tilkøbe All Inclusive. Børnestole kan lånes til de yngste.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Hotellet har solterrasse med parasoller og solstole. Her er også ferskvandspool med hydromassage. Andre faciliteter og aktiviteter inkluderer; tennis, billard, bordtennis, dart legeplads, massagefaciliteter, og vandsport såsom jetski. Underholdningsprogrammet byder blandt andet på græsk aften, karaoke og filmaften.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Parkering
- Internet
- Værdiskab
- Madbutik
- Cykel- og biludlejning
- Turistinformation
- Vaskeri og renseri
- Veksling af valuta
- Vækningsservice

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.