Kolymbia, Rhodos

Golden Odyssey

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 1446 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Golden Odyssey ligger et af de flotteste steder på Rhodos, nemlig Kolymbia. Det ligger kun 950 meter fra den strand, som siges at være den reneste. Hotellet består af otte bygninger, omringet af grønne oliventræer og vandfontæner. Her kommer du til at bo på værelse med egen altan, og der er endda stor pool, tennisbaner og buffetrestaurant.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 950 meter fra stranden. Gratis strandbus.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 26 km fra Rhodos lufthavn.

Værelserne
Værelserne har enten have- eller pooludsigt. Samtlige har desuden egen altan eller terrasse, minikøleskab, TV, aircondition og badeværelse med føntørrer. Rengøring finder sted dagligt.

Mad og drikke
Som gæst på hotellet, kan du få amerikansk morgenmad og buffetudvalg til både frokost og aftensmad. Der serveres både lokale, græske retter og internationale. Der er yderligere en poolbar, hvor du kan få snacks og diverse drikkevarer.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Udover poolområdet på hotellet, er der også tennisbaner, bordtennis, billard og videospil til at fordrive tiden med. For de mindste i familien udbydes der desuden børneklub og legeplads. En gang om ugen arrangeres der endda græsk aften med mad, drikke, musik og dans! Vil du tjekke nærområdet ud, ligger centrum af Kolymbia kun 650 meter fra hotellet og der finder du masser af butikker, restauranter, barer og klubber. Hotellet udbyder også gratis bustransport til stranden.

Øvrige tjenester
- Souvenirbutik
- Cykel- og biludlejning
- Internet
- Turistinformation
- Vaskeri og renseri
- Madbutik
- Veksling af valuta
- Døgnåben reception
- Bagageopbevaring

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.