Kiotari, Rhodos

Mitsis Rodos Village Beach Hotel & Spa

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 2980 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Dette populære hotel har en fantastisk udsigt over havet i det fredelige område Asklipio. Mitsis Rodos Village skiller sig ud fra mængden med sin arkitektur og farvekombinationer. Gæster kan svømme i hotellets tre pools eller nyde et måltid på en af de mange restauranter, eller måske besøge spaafdelingen. Her er masser af aktiviteter for hele familien.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 200 meter fra nærmeste strand.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 60 km fra Rhodos lufthavn.

Værelserne
Du kan vælge mellem dobbeltværelser, familieværelser og toetagersvillaer. Samtlige har aircondition, telefon, TV, gratis internet (lav hastighed), minikøleskab, minibar, føntørrer, te- og kaffefaciliteter, samt altan eller terrasse. Rengøring finder sted dagligt.

Mad og drikke
I restauranten Lindos serveres der morgenmad, frokost og aftensmad som buffet. Du kan tilkøbe All Inclusive. Her er også flere á la carte restauranter, med blandt andet græsk, mexicansk og italiensk mad. Hotellet har fem barer, hvor du kan få drinks og lette retter.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Hotellet har tre pools, to med saltvand og en med ferskvand. Både poolområde tog stranden er spækket med solstole og parasoller til fri afbenyttelse. Der er et fitnesscenter og en spaafdeling.

De mange aktiviteter, for alle aldre, lyder på tennis, windsurfing, billard, bordtennis, dart, og et aktivitetsværelse. Personalet arrangerer underholdning og aktiviteter både dag og aften, såsom lege, musicals, konkurrencer, shows, karaokeaften, græsk aften og et minidisko for børnene.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Badehåndklæder
- Internet
- Parkering
- Bagageopbevaring
- Veksling af valuta
- Børnepasningsservice
- Vaskeri og renseri
- Aircondition
- Madbutik
- Souvenirbutik
- Cykel- og biludlejning
- Værdiskab
- Room Service

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.