Kalithea, Rhodos

Elysium Resort & Spa

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 2601 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
På Hotel Elysium kan du nyde det bedste Rhodos har at byde på. Dette 5-stjernede hotel byder på lækre værelser, store vinduer og altaner med havudsigt. Du kommer til at bo lige ved stranden og kan også nyde det skønne poolområde med poolbar. På Elysium kan du nyde lange dage i solen og være aktiv, her er nemlig en spaafdeling med sauna og diverse behandlinger samt en tennisbane.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger lige ved stranden.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 16 km fra Rhodos lufthavn.

Værelserne
På hotellet er der flere værelsestyper at vælge mellem. Samtlige har altan/terrasse, de fleste med havudsigt, og et badeværelse med brus samt føntørrer. Værelserne består af dobbelt eller king size senge, telefon, satellit TV, aircondition, radio, internet, værdiskab og minikøleskab. Der er også te- og kaffefaciliteter på værelserne.

Mad og drikke
Hotellet serverer morgenmadsbuffet. Gæster kan vælge at spise fra en á la carte menu eller en ”set menu” til frokost og aften. Der er i alt tre restauranter; Emerald, Nobel og Fresh.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Gæster som vil være aktive, kan svømme i hotellets pool eller i havet, eller spille tennis, strandvolley, minigolf og bordtennis. Man kan også prøve vandaerobics. For de der bare vil slappe af, er der også en spaafdeling som byder på massage og diverse behandlinger. Der er et børnebassin for hotellets yngste gæster.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Veksling af valuta
- Vaskeri
- Butikker
- Elevator
- Lille madbutik
- TV værelse

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.