Kalithea, Rhodos

Elissa Lifestyle Resort

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 63 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
På Aldemar Village bor du lige ved havet i Kalithea. Du kan vælge at bade på den private strand eller i det store, lagunelignende poolområde der består af syv forskellige pools. Der er blandt andet en rutsjebane og et børnebassin. De yngste gæster kan vælge mad fra børnemenuen i hovedrestauranten og deltage i miniklubben. Der er et stort udvalg af aktiviteter såsom vandaerobics, madlavningstimer, sprogundervisning i græsk, fitnesscenter og massage.

Hotellet er officielt 4-stjernet, men grundet placeringen og de fantastiske faciliteter har eBeach valgt at klassificere det som 5-stjernet.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger lige ved stranden.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 18 km fra Rhodos lufthavn.

Værelserne
Du kan vælge mellem at bo i dobbeltværelse eller i lejlighed. Samtlige har føntørrer, badeværelsesartikler, TV, telefon, køleskab, minibar, samt altan eller terrasse. Aircondition er tilgængeligt mellem midt juni og midt september. Enkelte dobbeltværelser deler én privatpool. Tremmesenge kan lånes ved forespørgsel

Mad og drikke
Byzantine, hotellets hovedrestaurant, serverer morgenmad, frokost og aftensmad som buffet. Børnerestauranten Aldy tilbyder børnemenuer ved aftenstid. Der arrangeres desuden mexicanske temaaftener. Skulle du ønske at prøve noget nyt hver aften, kan du besøge tavernen Thalassa som serverer traditionelle græske retter, Golden Palm som specialiserer sig i kinesisk mad, La Pergola som har italienske retter, og strandrestauranten Albatross som har åbent om dagen.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Hotellet har syv pools, hvoraf fem er med ferskvand og to med saltvand. Børn og barnlige sjæle kan tage en tur (eller ti) ned af den 83 meter lange vandrutsjebane og børnene kan lege i børnebassinet. Af aktiviteter tilbydes der; diverse vandsportsgrene ved den private strand, dansekonkurrencer, bingo, madlavningsundervisning, græskundervisning, samt et helsecenter med fitness, sauna, tyrkisk bad, jacuzzi og massage. De yngste kan deltage i børneklubbens aktiviteter.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Aircondition
- Internet
- Parkering
- Bagageopbevaring
- Værdiskab
- Børnepasningsservice
- Privat strand
- Vaskeri og renseri
- Room Service
- Vækningsservice

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.