Ixia, Rhodos

Avra Beach Resort Hotel & Bungalows

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 2556 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Avra Beach Resort ligger nær stranden i Ixia. Hotellet er smukt placeret lige ved en rullestensstrand. Dette er et godt valg for familie, da der både er barer, sport for voksne, legeplads og en børneklub.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 100 meter fra nærmeste.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 10 km fra Rhodos lufthavn.

Værelserne
Hotellet består af 224 værelser fordelt på en hovedbygning og separate bungalows. Du kan vælge mellem dobbeltværelser og familieværelser. Samtlige har aircondition (15. juni – 15. september), telefon, TV, føntørrer, badeværelsesartikler, køleskab, samt altan eller terrasse. Rengøring finder sted dagligt.

Mad og drikke
Morgenmad, frokost og aftensmad serveres som buffet i hovedrestauranten. Retterne er lokale og internationale. Du kan også bestille pizzaer, sandwicher og is i snackbaren på stranden.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Hotellet har en solterrasse med parasoller og solstole. Her er en ferskvandspool og et separat børnebassin. Der er også TV lounge, læserum, internethjørne, samt aktiviteter såsom tennis, fodbold, beachvolley, billard, bordtennis og dart. Personalet arrangerer yoga, aerobics og vandaerobics i poolområdet. Du kan desuden nyde afslappende behandlinger i spaafdelingen, alt imens børnene deltager i børneklubbens aktiviteter.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Internet
- Parkering
- Veksling af valuta
- Vaskeri
- Madbutik
- Aircondition
- Biludlejning
- Værdiskab

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.