Ixia, Rhodos

Atrium Platinum Hotel

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 4620 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Atrium Platinum er perfekt for dig som er ude efter lidt ekstra luksus på badeferien! På dette 5-stjernede hotel kan du forkæle dig selv med en førsteklassesbolig, afslappende spabehandlinger og god mad. Hotellet ligger lige ved stranden og du har desuden kun en kort bustur til Rhodos by, med de mange hyggelige restauranter, barer og aktiviteter. Her trives både familier og par!

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger lige ved stranden.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 15 km fra Rhodos lufthavn.

Værelserne
Her bor gæster på store og lyse værelser med en fantastisk havudsigt. Samtlige har eget badeværelse med spa, hårtørrer, badekåbe og tøfler. Her er desuden aircondition, satellit tv, minibar, værdiskab, telefon, internet, Nespresso kaffemaskine, samt altan eller terrasse.

Mad og drikke
På hotelområdet er der flere restauranter med forskellige temaer. Nyd en lækker græsk middag, middelhavsinspirerede retter eller måske noget asiatisk inspireret? Alle restauranter har en luksuriøs atmosfære og på nogle af disse kan du endda spise med havudsigt. Her er også to barer, hvoraf en er ved poolen.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Her kan du vælge at tage et dyp i den store pool, sole dig ved stranden eller slappe af på den skønne solterrasse. Midt i poolen kan du finde en lille ø med en poolbar, perfekt til at stille tørsten i varmen. Er du på udkig efter komplet selvforkælelse, har hotellet en spaafdeling hvor du kan få massage, ansigtsbehandlinger, og endda hoppe i saunaen, jacuzzien eller den indendørs pool.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Internet
- Aircondition

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.