Ialyssos, Rhodos

Hotel Sunshine Rhodes

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 1869 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Det populære Hotel Sunshine Rhodes er et familievenligt hotel, der ligger perfekt i nærheden af både strand og vandrutsjebaner for de mindste. Der er tre store poolområder på hotelområdet, hvoraf den største pool har en tilhørende poolbar, der serverer enkle retter på terrassen. Hotellet har desuden to børnepools med forskellige dybde. For dig, der kan lide at være aktiv på ferien tilbydes blandt andet aerobics og tennis.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger lige ved en småstensstrand.

Afstand til nærmeste lufthavn
Rhodos internationale lufthavn ligger bare 8 km fra hotellet.

Værelserne
Her kan du bo på dobbeltværelse, familieværelse eller i suite. Samtlige har enten altan eller terrasse, aircondition (om sommeren), TV, telefon, minikøleskab, bad og føntørrer. Værelserne rengøres alle ugens dage, håndklæder byttes hver anden, og sengetøj skiftes to gange om ugen.

Mad og drikke
Hotellet har buffetrestaurant der serverer morgenmad, frokost og aftensmad. Der er også en á la carte restaurant, som serverer italiensk mad. Der er desuden en række poolbarer, som serverer alt fra drikkevarer og snacks til enkle retter. Børnestole udbydes. Restauranterne kræver et mere formelt antræk.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Ud over hotellets enorme poolområde – med flere pools, børnebassiner, og vandlegeplads – har de også et udendørs fitnesscenter samt diverse sportsaktiviteter for de, der gerne vil være aktive på ferien. Børneklubben arrangerer sjove aktiviteter, og om aftenen er der underholdning for hele familien. Der er også en lille spaafdeling, hvor du kan få massage og forskellige behandlinger.

Øvrige tjenester
- Internet
- Døgnåben reception
- Parkering
- Souvenirbutik
- Børnepasningsservice
- Aircondition
- Værdiskab
- Badehåndklæder
- Bagageopbevaring
- Madbutik
- Cykel- og biludlejning

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.