Faliraki, Rhodos

Evita Resort

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 1765 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
På Evita Sun Resort kan hele familien nyde en både sjov og afslappende ferie. Der er et stort poolområde med tre små vandrutsjebaner, og en del af poolen er tilpasset de yngste. Børnene kan også være med i børneklubben, alt imens de voksne kan prøve yoga eller slappe af med en drink i hånden ved poolbaren.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 600 meter fra nærmeste strand.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 18 km fra Rhodos lufthavn.

Værelserne
Gæster af hotellet bor på dobbelt- (22 m2 store) eller familieværelser (27-36 m2 store). Samtlige værelser har aircondition, TV og føntørrer. Nogle værelser har altan. Samtlige værelser rengøres alle ugens dage.

Mad og drikke
I hotellets restaurant serveres der morgenmad, frokost og aftensmad i form af buffet. All Inclusive kan tilkøbes. Du kan også bestille snacks, is og diverse drikkevarer i poolbaren.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Hotellet har en 750 m2 stor pool, en 350 m2 stor pool med tre vandrutsjebaner af mindre størrelse, samt et børnebassin som er 40 cm dybt. Der er solstole og parasoller til fri afbenyttelse. Badehåndklæder er tilgængelige mod et depositum.

Andre aktiviteter inkluderer; aerobics, yoga, vandgymnastik, volleyball, dart, bordtennis og billard. For børnene er der et legerum, spilrum og en børneklub der arrangerer daglige aktiviteter. Teenagere (fra og med 13 år) kan blandt andet spille videospil. Hotellet arrangerer også aftenunderholdning for hele familien.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Bil- og cykeludlejning
- Internet
- Parkering
- Bagageopbevaring
- Børnepasningsservice
- Vaskeri og renseri
- Madbutik
- Aircondition
- Souvenirbutik
- Værdiskab
- Badehåndklæder (depositum)

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.