Faliraki, Rhodos

Cyprotel Faliraki Hotel

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 1136 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Hotellet ligger blandt grønne haver og byder på en fantastisk udsigt over havet og Faliraki. Med beliggenheden på smukke Rhodos, og den 10 minutters gåtur til Faliraki strand, er hotellet perfekt for familier og par.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 1,5 km fra nærmeste strand. Strandbus fra hotellet.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 18 km fra lufthavnen.

Værelserne
Hotellet består af 356 moderne indrettede værelser med lyse møbler og flisebelagt gulv. Værelserne leder ud til altaner med møbler og udsigt over hotelgården eller swimmingpoolerne. Badeværelserne har badekar, brus og føntørrer. Værelserne byder alle på TV, aircondition (juni - oktober), telefon, loftventilator, musikkanal, minikøleskab og værdiskab.

Mad og drikke
Hotellets restaurant serverer morgenmad, frokost og aftensmad som buffet. Du kan tilkøbe All Inclusive. Der arrangeres temaaftener tre gange om ugen, med blandt andet græske og italienske retter. Hoteller har også tre barer, hvor du kan få snacks, is og drikkevarer.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
På hotellets solterrasse er der flere pools, børnebassin med vandlegeplads, mindre vandrutsjebaner, parasoller og solstole. Sportsfaciliteterne på hotellet inkluderer bordtennis, billard, aerobics, vandgymnastik, dart, tennis, og squash.

For de 4-12 årige er der en børneklub, som arrangerer sjove aktiviteter. For teenagere er der videospil. Aftenshowet byder på livemusik flere gang om ugen. I nærheden kan du leje cykler, spille minigolf, tage en runde golf eller prøve forskellige slags vandsport.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Internet
- Parkering
- Bagageopbevaring
- Veksling af valuta
- Vaskeri
- Madbutik
- Vareautomat
- Aircondition
- Biludlejning
- Værdiskab
- Souvenirbutik

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.