Tavronitis, Crete West

Adelais Hotel

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 298 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
I den lille by Tavronitis, 20 minutters kørsel fra Chanie, ligger Adelais Hotel. Her har du bare et par minutters gang til en småstensstrand og centrum af Platanias ligger blot 6 km væk. Vil du udforske lokalområdet, kan Tavronitis byde på små charmerende butikker og restauranter. Hotellet har en buffetrestaurant og et solrigt poolområde med to børnebassiner. Personalet hjælper gerne med at finde udflugter i lokalområdet.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 600 meter fra nærmeste strand.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 41 km fra Chania lufthavn og 160 km fra Heraklion lufthavn.

Værelserne
Du kan vælge at bo på standardværelse (16-32 m2) eller superiorværelse (17-40 m2). Samtlige har TV, telefon, internet, køleskab, føntørrer og aircondition. Standardværelserne har brus alt imens superiorværelserne har brus eller badekar samt badeværelsesartikler. Rengøring finder sted alle ugens dage.

Mad og drikke
I hotellets restaurant serveres der morgenmad, frokost og aftensmad i form af buffet. Du kan blandt andet vælge mellem salater, græske retter samt frugt og dessert. All Inclusive kan tilkøbes. Der er desuden en poolbar og en loungebar som begge byder på snacks og drikkevarer.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Hotellet har en solterrasse med parasoller, solsenge, to voksenpools og børnebassin. Internet er tilgængeligt i alle fællesarealer, og der er også TV og internethjørne i lobbyen. Personalet i receptionen hjælper gerne med at planlægge udflugter.

Øvrige tjenester
- Reception (kl. 09.00-21.00)
- Cykel- og biludlejning
- Internet
- Parkering
- Turistinformation
- Vaskeri og renseri
- Minisupermarked
- Vareautomat
- Aircondition
- Værdiskab

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.

Andre kunder kiggede også på