Kato Galatas, Crete West

Panorama

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 852 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
På det elegante hotel Panorama kan du finde alt du ønsker dig til en afslappende ferie. Her er et stort poolområde, fitnesscenter og en skøn spaafdeling hvor du blandt andet kan nyde lidt aromaterapi. Børnene kan lege i børnebassinet, på legepladsen eller deltage i børneklubbens sjove aktiviteter.

Måltiderne kan indtages med udsigt over Chania by i hotellets restaurant. Hvorfor ikke afslutte aftenen med en tropisk drink på Panoramic Bar, hvor du desuden kan nyde en fantastisk udsigt over middelhavet?

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 500 meter fra nærmeste strand.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 21 km fra Chania lufthavn og 145 km fra Heraklion lufthavn.

Værelserne
Hotellet består af flere forskellige værelsestyper, fra standardværelser til eksklusive suiter. Samtlige har telefon, TV, minibar, aircondition, føntørrer og altan eller terrasse. Visse værelsestyper har udsigt over bjergene og andre over havet. Rengøring finder sted alle ugens dage.

Mad og drikke
På hotellets hovedrestaurant Symposium serveres der morgenmad og aftensmad med udsigt over Chania by. Du kan vælge mellem buffet eller á la carte menu. Til frokost kan du besøge en af hotellets fire barer, her finder du en stor variation af lette retter, snacks og drikkevarer.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Hotellet har to saltvandspools, hvoraf et er et børnebassin omgivet af en solterrasse med parasoller og solsenge. Miniklubben arrangerer aktiviteter (for 3-11 årige), men der er også legeplads, arkadespil, billard og bordtennis. Der er desuden tennisbane, fitnesscenter, sauna og hotellets spa byder på massage og diverse behandlinger som for eksempel aromaterapi.

Hotellets personale arrangerer underholdning for børn og voksne i form af blandt andet vandaerobics, vandpolo, karaokeaften og liveunderholdning i form af musik og folkedans.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Cykel- og biludlejning
- Internet
- Parkering
- Bagageopbevaring
- Turistinformation
- Veksling af valuta
- Børnepasningsservice
- Vaskeri og renseri
- Aircondition
- Værdiskab
- Room Service

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.

Andre kunder kiggede også på