Hersonissos, Crete East

Abaton Island Resort and Spa

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 366 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Abaton Island Resort & Spa er et fantastisk luksushotel på det østlige Kreta. Her er flere førsteklasserestauranter, hvor du blandt andet kan få lokale specialiteter og sushi. Hvis du er til en mere aktiv ferie, er der både fitnesscenter og tennisbane. Slap af i det tyrkiske bad, tag et dyp i havet på den private strand eller sol dig ved den store pool.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger lige ved den private strand.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 29 km fra Heraklion lufthavn og 175 km fra Chania lufthavn.

Værelserne
Hotellet består af 14 forskellige værelsestyper. Samtlige har aircondition, internet, TV, DVD-afspiller, telefon, minibar, Nespresso kaffemaskine, føntørrer, badekåber, tøfler og eksklusive badeværelsesartikler. Visse værelsestyper har delt eller privat pool og/eller jacuzzi på terrassen.

Mad og drikke
Hotellets hovedrestaurant byder på en varieret morgenmadsbuffet, og græske retter til aftensmad. Alt er tilberedt med lokale råvarer. Her er en fisk- og skaldyrsrestaurant, en med kretensiske specialiteter, og et sushi- og steakhouse. Hotellets beach club serverer lette retter og iskolde drikke. Lobbybaren byder også på lækre cocktails.

Restauranterne kræver et mere formelt antræk, lad derfor venligst strandtøjet ligge på værelset.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Hotellet har en solterrasse med swimmingpool, solstole og parasoller. Sidstnævnte er desuden tilgængelige på stranden. Der er tennisbane, fitnesscenter og endda en spaafdeling med indendørspool, tyrkisk bad, massage, samt diverse skønhedsbehandlinger.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Aircondition
- Veksling af valuta
- Internet
- Bagageopbevaring
- Biludlejning
- Børnepasningsservice
- Frisør
- Minisupermarked
- Souvenirbutik
- Badehåndklæder
- Værdiskab

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.